Navigatie

Hoe het begon


Als meisje was ik al bezig met interieur. Toen ik 13 was verfde ik zelf mijn slaapkamer helemaal roze en later nog in andere kleuren. Accessoires werden elke keer verwisseld en langzamerhand ging ik meubeltjes verven. Op mijn 16e verkocht ik de eerste zelf opgeknapte kast. Ik kreeg de smaak te pakken!

Ook begon ik op mijn 16e aan de opleiding interieurstyling. Ik vond het fantastisch, het was echt helemaal mijn ding! Na deze opleiding heb ik ervaring opgedaan in de branche. Ik deed de styling van een woonwinkel en verkocht meubels en woonaccessoires. Ook gaf ik interieuradviezen.

Naast mijn opleiding en werk, knapte ik nog steeds meubels op. Als ik maar even een vrij moment had, was ik te vinden in mijn tuinhuisje vol met meubels en verf!

In 2014 kreeg ik de mogelijkheid om voor mezelf te beginnen. Een droom die uitkwam! Vanaf die tijd ben ik dagelijks bezig met het inkopen, opknappen en verkopen van meubels.

Naast de meubels geef ik ook interieuradvies. Ook dit vind ik fantastich leuk om te doen! Door de jaren heen heb ik al heel wat mooie opdrachten mogen doen.

Sinds 2017 doe ik mijn werk naast mijn gezin. Als de kinderen slapen, pak ik de kwast! Doordat ik vanuit huis werk, kan ik het blijven combineren met mijn gezin. Altijd bij mijn kinderen zijn en toch werken, mooier kan niet toch?!

 

 

 

 

 

© 2012 - 2019 De Huissleutel Interieur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel