Verhuizen


Deze zomer verhuizen wij, van onze knusse jaren 60 woning, naar een splinternieuw huis! Een ontzettende leuke en mooie stap!

Wat moet er veel geregeld worden, maar wat is het leuk om weer opnieuw alles in te richten!

In de blogpost laat ik jullie mijn eerste ideeën zien en vertel ik wat ik het leukste vind aan onze huidige woning.

De vloer, de keuken en de badkamer zijn al uitgezocht. Verder ben ik druk met het bedenken van de kleuren, de meubels, de raamdecoratie ect.

Het nieuwe huis wordt een stukje groter waardoor niet alle meubels mee gaan. We hebben nu een ronde eettafel omdat dit mooi past in de ruimte.

In ons nieuwe huis gaan we voor een grote eettafel! Ook komt er een gezellige familiebank en hebben we een prachtige plek voor een kinderhoek, waar ik al heel wat ideeën voor heb. En o jongens, de keuken, die is echt geweldig!!

Over iedere ruimte komt een aparte blogpost, waarin ik het hele proces laat zien. Hieronder alvast een sneak peek van de eerste ideeën en kleuren die ik op 1 of andere manier ga toepassen.

 

Onze huidige woning

Ondanks dat ik erg blij ben met onze nieuwe stap, vind ik het ook wel een beetje pijnlijk om ons huidige huis te verlaten. Toen we dit huis kochten, was het oud en vervallen. We hebben er een jaar lang in geklust en alles helemaal naar ons zin gemaakt. Het is een knus en gezellig huis geworden met een heerlijke tuin. De piepende deuren, de krakende trap, de gezellige haard en de mooie details geven dit huis karakter en sfeer.

     

Nu is het tijd voor een nieuwe stap en daar gaan we weer wat moois van maken!Meer artikelen lezen >>

© 2012 - 2020 De Huissleutel Interieur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel