Interieuradvies


Ga je verhuizen en vind je het lastig waar je beginnen moet met de inrichting? Zou je graag je interieur willen veranderen maar weet je niet hoe? Wil je miskopen voorkomen en begeleiding bij de juiste aankopen?

Allemaal redenen voor een interieuradvies! In deze blog vertel ik je hoe een interieuradvies in zijn werk gaat en waarom het soms zo handig kan zijn!

Intakegesprek

Als eerste kom ik bij je thuis, om kennis te maken. In dit gesprek probeer ik een zo goed mogelijk beeld te krijgen van je smaak, wensen, ideeën en plannen ook bespreken we de dingen waar je tegenaan loopt.

Ideeën uitwerken

Met alles wat we besproken hebben in het intakegesprek, ga ik aan de slag! Ik maak een sfeerbeeld, interieurtekeningen, kleuradvies, lichtplan, en zoek de producten uit. Ik maak een presentatie waarmee ik alles aan je kan laten zien.

De Presentatie

Na een aantal weken kom ik weer bij je langs om alle uitgewerkte plannen te presenteren. Is alles naar wens? Dan kun je aan de slag met je nieuwe inrichting! Heb je nog vragen of wil je nog dingen veranderen? Dan gaan we daarmee aan de slag! Als het advies afgerond is, krijg je een overzichtelijk boekwerk, met het hele advies erin!

Waarom een interieuradvies?

Als je gaat verhuizen: Bij verhuizen komen er heel veel dingen kijken. Of je nu naar een bestaand huis verhuisd, of een nieuwbouw woning, beide vraagt om veel werk! Welke meubels neem ik mee naar de nieuwe woning? Wat past in de nieuwe woning? Met welke kamer begin ik? Waar begin ik mee?? Met een interieuradvies help ik je om over iedere ruimte na te denken.  Wij denken met je mee. Door zo goed voorbereid te zijn, voorkom je miskopen. Ook hou je orde en overzicht voor jezelf. Verhuizen is al een hele klus, hoe fijn is het dan als iemand met je meedenkt!

Een frisse wind door je interieur: Doordat je eigen huis zo bekend is, kan het lastig zijn om dingen te veranderen. Je blijft vaak in je gewoontes hangen, waardoor je niet verder komt. Iemand die niet in jou huis woont, kijkt met een heel andere blik. Hierdoor onstaan er vaak frisse nieuwe ideeën. Zo kan je je huidige woning soms met een paar aanpassingen weer helemaal naar je zin maken!

Miskopen voorkomen: Als je het lastig vind, om de juiste beslissingen te nemen op interieurgebied, heb je eerder kans op een miskoop. Je bank valt toch net te groot uit. De kleur leek zo mooi, maar is het eigenlijk helemaal niet. Je stoelen zijn te laag bij de eettafel. Allerlei dingen die je kan voorkomen met een interieuradvies!

Natuurlijk kijk ik naar de wens van de klant. Zo kan het zijn dat alleen een kleuradvies al voldoende is. Of dat we alleen kijken naar de indeling, omdat de meubels wel naar je zin zijn. Je kan altijd een mail sturen met je vragen, dan kijk ik wat het beste bij je past!


Meer artikelen lezen >>

© 2012 - 2020 De Huissleutel Interieur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel